شهید هوشنگ ورمقانی
شهید حاج هوشنگ ورمقانی هشتم تیر ماه سال 1338 در روستای ورمقان شهرستان سنقر متولد شدند، در سال 57 و پس از کسب دیپلم تجربی به خدمت مقدس سربازی در لشگر 28 پیاده کردستان (از لشگرهای ارتش جمهوری اسلامی ایران) اعزام و در دوران سربازی به دلیل فعالیت های شبانه روزی علیه ضد انقلاب، موفق به کسب مدال رشادت شدند.در سال 59 وارد جهاد سازندگی شده و مدتی را در خدمت محرومان منطقه کردستان بودند. در سال 1360 وارد سپاه شده و از سال60 تا 67 مسئولیت های مختلفی از جمله مسئول گزینش سپاه قروه، فرماندهی سپاه دهگلان، فرماندهی عملیات و اطلاعات تیپ پرافتخار بیت المقدس، فرمانده نیروهای اعزامی به قصر شیرین، جانشین و رئیس ستاد تیپ بیت المقدس را بر عهده داشتند. ایشان در دوران دفاع مقدس به افتخار جانبازی نائل آمدند و نزدیک به یکصد روستای منطقه دهگلان را پاکسازی و به دست نیروی مردمی سپردند که این اقدام شهید ورمقانی مورد تحسین فرماندهان ارشد سپاه قرار گرفت.
خاطرات بسیار شیرینی از شهید ورمقانی و مجاهدت های او در طول دفاع مقدس و در شب های جزیره مجنون و موقعیت های شهید افیونی به جای مانده است. در سال 1368 بعنوان یکی از فرماندهان موفق دفاع مقدس به دوره دافوس که یکی از دوره های عالی نظامی است، معرفی و در این دوره موفق به کسب عنوان دانشجوی برتر دانشگاه امام حسین (ع) شدند. ایشان در این دوره با بسیاری از مسئولان فعلی نظام و سپاه هم کلاس بودند که همگی به هوش نظامی بالای شهید ورمقانی اذعان دارند. در سال1370 بعنوان پاسدار نمونه به مکه مکرمه مشرف شدند و پس از آن بعنوان یکی از فرماندهان کلیدی و مورد اعتماد سپاه در منطقه شمال غرب به مبارزه با دشمنان مردم کرد پرداختند، به طوری که بسیاری از طرح ها و برنامه های شهید ورمقانی برای مبارزه با ضد انقلاب و تامین امنیت هم اکنون پس از گذشت سال ها اجرا می شود. در سال های 73و74 بعنوان پاسدار نمونه سپاه پاسداران انتخاب شدند. ایشان پس از سال ها انتظار شهادت، سرانجام در اول تیر ماه سال 1375 در محور قهر آباد سلیمان سقز توسط گروهک منحله دمکرات به شهادت رسیدند. البته داستان شهادت ایشان بسیار تکان دهنده است، بطوری که شهید ورمقانی 2 ساعت تمام، در کمال شجاعت و یک تنه به مقابله با 70 نفر از نیروهای ضد انقلاب پرداختند و سرانجام مظلومانه به آرزوی دیرینشان رسیدند، که اعترافات عوامل شهادت حاج هوشنگ، خود گواه این مطلب است. از مراسم تشییع پیکر وی می توان به یکی از بی نظیرترین مراسم ها در سطح منطقه نام برد؛مردم با حضور خود در مراسم تشیع شهید ورمقانی،زحمت ها و تلاش های شهید ورمقانی را بی پاسخ نگذاشتند.
فرازی از وصیت نامه شهید علی اکبر احمدی
اکنون که در جبهه های حق علیه باطل نبرد می کنیم و هر روز شاهد رسیدن عده ای از دوستانمان به آرزوی شهادت می باشیم از شما همسر مهربان و پدر و مادر دلسوزم خواستارم که برایم دعای رسیدن به لقا اله ، خواندن نماز اول وقت و پیروی بی چون و چرا از فرمان های امام خمینی و سعی در راه رسیدن به خواسته های امام و یاران شهیدش را بطور جدی دارم . بیوگرافی طراح وبلاگ : اینجانب مرضیه احمدی فرزند شهید علی اکبر احمدی آموزگار مقطع ابتدایی آموزش پرورش شهرستان سنقر که در حال حاضر و در سال 90 مشغول به فعالیت در ستاد شاهد شهرستان سنقر در سمت معلم راهنما می باشم .انگیزه شخصی اینجانب از ایجاد این وبلاگ کمک جزئی به تحقق آرمان های شهدا و انقلاب اسلامی ایران و شرح وظایف ستاد های شاهد در ادارات آموزش و پرورش جهت اطلاع علاقمندان می باشد .